Salad 1206018 1920

Jadłospis
03.05-07.05.2021


  • Poniedziałek

    WOLNE

    Wykaz składników i alergenów w produktach, dostępny w stołówce szkolnej.
  • Wtorek

    Grochówka z ziemniaczkami i boczkiem
    Jabłka w cieście z polewą miodową
    Herbata owocowa/ woda
    Podwieczorek kl.0 Kanapka z szynką i ogórkiem zielonym

    Wykaz składników i alergenów w produktach, dostępny w stołówce szkolnej.
  • Środa

    Zupa pomidorowa z ryżem
    Cevapccici drobiowe z sosem jogurtowo-czosnkowym , ziemniaczki z piekarnika
    surówka z kapusty pekińskiej
    Herbata owocowa/ woda
    Podwieczorek kl.0 Budyń waniliowy

    Wykaz składników i alergenów w produktach, dostępny w stołówce szkolnej.
  • Czwartek

    Zupa włoska z makaronem
    Karczek pieczony w sosie własnym, ziemniaczki
    fasolka szparagowa gotowana
    Herbata owocowa/ woda
    Podwieczorek kl.0 Sałatka owocowa

    Wykaz składników i alergenów w produktach, dostępny w stołówce szkolnej.
  • Piątek

    Zupa gulaszowa z ziemniaczkami
    Makaron z sosem pomidorowo-tuńczykowym
    Herbata owocowa/ woda
    Podwieczorek kl.0 „Ptasie mleczko”

    Wykaz składników i alergenów w produktach, dostępny w stołówce szkolnej.
Close
Facebook
Facebook
YouTube