Salad 1206018 1920

Jadłospis
21.10-25.10.2019


  • Poniedziałek

    Zupa ogórkowa z ziemniaczkami
    Gulasz wołowy, kasza jęczmienna
    surówka z kapusty, ogórka kiszonego i kukurydzy
    Herbata owocowa, woda
    Podwieczorek kl.0 budyń waniliowy

    Wykaz składników i alergenów w produktach, dostępny w stołówce szkolnej
  • Wtorek

    Barszcz zabielany z ziemniaczkami
    Tortilla naleśnikowa z kurczakiem i sosem jogurtowo-czosnkowym
    sałatka jesienna
    Herbata owocowa, woda
    Podwieczorek kl.0 biszkopty, gruszka

    Wykaz składników i alergenów w produktach, dostępny w stołówce szkolnej
  • Środa

    Rosół z makaronem
    Kotleciki mielone, ziemniaczki
    marchewka z groszkiem
    Herbata owocowa, woda
    Podwieczorek kl.0 ciasto dyniowe

    Wykaz składników i alergenów w produktach, dostępny w stołówce szkolnej
  • Czwartek


    Zupa z soczewicy z boczkiem i ziemniaczkami
    Racuchy z polewą miodową
    owoc
    Herbata owocowa, woda
    Podwieczorek kl.0 kanapka z pasta jajeczną i papryką

    Wykaz składników i alergenów w produktach, dostępny w stołówce szkolnej
  • Piątek

    Krem z kukurydzy z grzankami
    Paluszki rybne, ziemniaczki
    surówka z marchewki i białej rzepy
    Herbata owocowa, woda
    Podwieczorek kl.0 jogurt z musli

    Wykaz składników i alergenów w produktach, dostępny w stołówce szkolnej
Close
Facebook
Facebook
YouTube