Salad 1206018 1920

Jadłospis
19.10-23.10.2020


  • Poniedziałek

    Zupa pieczarkowa z ziemniaczkami
    Nuggety z kurczaka, ryż
    surówka jesienna
    Herbata owocowa/ woda
    Podwieczorek kl.0 jogurt z musli

    Wykaz składników i alergenów w produktach, dostępny w stołówce szkolnej.
  • Wtorek

    Grochówka z boczkiem i kiełbaską
    Potrawka wołowa z warzywami, kasza jęczmienna
    buraczki tarte
    Herbata owocowa/ woda
    Podwieczorek kl.0 wafelek śmietankowy

    Wykaz składników i alergenów w produktach, dostępny w stołówce szkolnej.
  • Środa

    Zupa pomidorowa z ryżem
    Pałki z kurczaka, ziemniaczki
    fasolka szparagowa
    Herbata owocowa/ woda
    Podwieczorek kl.0 muffinki marchewkowe

    Wykaz składników i alergenów w produktach, dostępny w stołówce szkolnej.
  • Czwartek

    Zupa z zielonego groszku z ziemniaczkami
    Knedle ze śliwkami, masełkiem i polewą miodową
    Marchewka tarta
    Herbata owocowa/ woda
    Podwieczorek kl.0 kanapka z pieczonym kurczakiem i sałatą

    Wykaz składników i alergenów w produktach, dostępny w stołówce szkolnej.
  • Piątek

    Krem z dyni z mini makaronem
    Rybka smażona, ziemniaczki
    surówka z coleslaw
    Herbata owocowa/ woda
    Podwieczorek kl.0 ryż na mleku z owocami

    Wykaz składników i alergenów w produktach, dostępny w stołówce szkolnej.
Close
Facebook
Facebook
YouTube