Salad 1206018 1920

Jadłospis
09.03-13.03.2020


  • Poniedziałek

    Zupa jarzynowa z ziemniaczkami
    Ryż z jabłkiem, cynamonem, masełkiem i polewą miodową
    owoc
    Herbata owocowa, woda
    Podwieczorek kl.0 kisiel, biszkopty

    Wykaz składników i alergenów w produktach, dostępny w stołówce szkolnej
  • Wtorek

    Barszcz ukraiński z ziemniaczkami
    Pulpeciki w sosie pomidorowym, kasza jęczmienna
    surówka z ogórków kiszonych, kukurydzy i jabłek
    Herbata owocowa, woda
    Podwieczorek kl.0 bułeczka maślana z kremem kakaowym

    Wykaz składników i alergenów w produktach, dostępny w stołówce szkolnej
  • Środa

    Zupa grysikowa
    Podudzia z kurczaka, ziemniaczki
    brokuły gotowane
    Herbata owocowa, woda
    Podwieczorek kl.0 babka cytrynowa na miodzie

    Wykaz składników i alergenów w produktach, dostępny w stołówce szkolnej
  • Czwartek

    Kapuśniak z kapusty kiszonej z ziemniaczkami
    Makaron z sosem z kolorowej papryki i mięsa wieprzowego
    owoc
    Herbata owocowa, woda
    Podwieczorek kl.0 jogurt z musli

    Wykaz składników i alergenów w produktach, dostępny w stołówce szkolnej
  • Piątek

    Zupa pieczarkowa z makaronem
    Paluszki rybne, ziemniaczki
    surówka z kolorowej kapusty
    Herbata owocowa, woda
    Podwieczorek kl.0 kanapka z białym serkiem i rzodkiewką

    Wykaz składników i alergenów w produktach, dostępny w stołówce szkolnej
Close
Facebook
Facebook
YouTube