Salad 1206018 1920

Jadłospis
30.11-04.12.2020


  • Poniedziałek

    Zupa z soczewicy z ziemniaczkami
    Ryż z jabłkiem, cynamonem, masełkiem i polewą miodową
    Herbata owocowa/ woda
    Podwieczorek kl.0 kisiel z owocami, pałki kukurydziane

    Wykaz składników i alergenów w produktach, dostępny w stołówce szkolnej.
  • Wtorek

    Zupa kalafiorowa z ryżem
    Białe kiełbaski z cebulką, ziemniaczki
    surówka coleslaw
    Herbata owocowa/ woda
    Podwieczorek kl.0 ptasie mleczko owocowe

    Wykaz składników i alergenów w produktach, dostępny w stołówce szkolnej.
  • Środa

    Rosół z lanym ciastem
    Pieczeń z karczku w sosie pieczeniowym, ziemniaczki
    brokuły
    Herbata owocowa/ woda
    Podwieczorek kl.0 ciasteczka owsiane

    Wykaz składników i alergenów w produktach, dostępny w stołówce szkolnej.
  • Czwartek

    Barszcz ukraiński
    Pulpeciki w sosie pieczarkowym, kasza jęczmienna
    ogórek kiszony
    Herbata owocowa/ woda
    Podwieczorek kl.0 kanapka z serkiem topionym i papryką

    Wykaz składników i alergenów w produktach, dostępny w stołówce szkolnej.
  • Piątek

    Krem z kukurydzy z grzankami
    Makaron z sosem pomidorowo-tuńczykowym
    Herbata owocowa/ woda
    Podwieczorek kl.0 sałatka owocowa

    Wykaz składników i alergenów w produktach, dostępny w stołówce szkolnej.
Close
Facebook
Facebook
YouTube