Salad 1206018 1920

Jadłospis
01.03-05.03.2021


  • Poniedziałek

    Zupa kalarepkowa z ziemniaczkami
    Indyk a’la gyros z sosem czosnkowo-jogurtowym, ryż czerwony
    surówka z kolorowej kapusty
    Herbata owocowa/ woda
    Podwieczorek kl.0 Bułeczka cynamonowa

    Wykaz składników i alergenów w produktach, dostępny w stołówce szkolnej.
  • Wtorek

    Żurek z kiełbaską i ziemniaczkami
    Makaron z białym serem, masełkiem i polewą miodową
    Herbata owocowa/ woda
    Podwieczorek kl.0 Gruszka, wafelek kakaowy

    Wykaz składników i alergenów w produktach, dostępny w stołówce szkolnej.
  • Środa

    Barszcz zabielany z ziemniaczkami
    Pieczeń z karczku w sosie własnym, kluseczki
    fasolka szparagowa
    Herbata owocowa/ woda
    Podwieczorek kl.0 Muffinki owsiane

    Wykaz składników i alergenów w produktach, dostępny w stołówce szkolnej.
  • Czwartek

    Kapuśniak z ziemniaczkami
    Gulasz, kasza gryczana
    surówka z ogórka kiszonego
    Herbata owocowa/ woda
    Podwieczorek kl.0 sałatka owocowa

    Wykaz składników i alergenów w produktach, dostępny w stołówce szkolnej.
  • Piątek

    Zupa pomidorowa z makaronem
    Kotleciki jajeczno-rybne, ziemniaczki
    surówka zimowa
    Herbata owocowa/ woda
    Podwieczorek kl.0 budyń waniliowy

    Wykaz składników i alergenów w produktach, dostępny w stołówce szkolnej.
Close
Facebook
Facebook
YouTube